Side extension in Milton Keynes

Most of our work usually goes ahead in some way but not always the whole scheme. We would rather a client get us to prepare designs for an "all singing and dancing" scheme and then only use part of it than not mention it and perhaps later wonder what it would have looked like. That's what happened here, where the client asked us to look at a number of ideas and requirements but in the end only carried out part of the scheme. Just building a new utility room and so freeing up space to create a larger kitchen and socialising area has had a big impact on the house and the way it is used. It's not just that it's a larger space, removing the utility room reduced the distance of the kitchen from the main body of the house thus leaving it somehow more integrated. We design, you enjoy is one of our strap lines.

After
After

press to zoom
Before
Before

press to zoom
After
After

press to zoom
After
After

press to zoom
1/5